แผนภาพ
- ขั้นตอนการส่งออกสินค้าปศุสัตว์เพื่อการบริโภคไปจีน
อาหารแช่เย็น แช่แข็ง (Frozen)
- สัตว์ปีก (Poultry)
- ขั้นตอนการส่งออกผลิตภัณฑ์ และผลิตภัณฑ์ผลพลอยได้ (สาธารณรัฐประชาชนจีน)
- Annex The list of Addition Meat and Meat products Establishments (Description)
- Annex Application application for export of meat / meat product (Description)
- Application for export of meat/meat products to P.R. China (Description)
- The list of Modification Meat and Meat products Establishments
- The list of Deletion Meat and Meat products Establishments
- LIST OF ESTABLISHMENTS ELIGIBLE TO EXPORT POULTRY MEAT AND BY-PRODUCTS TO P.R.CHINA
อาหารเก็บสภาวะอุณหภูมิปกติ (Non Frozen)
- นม (Dairy)
- The process of exporting dairy products
- Good manufacturing practice for milk products
- Whey powder and whey protein powder
- Evaporated milk sweetened condensed milk and formulated condensed milk
- Cream butter and anhydrous milk fat
- แบบฟอร์มสำหรับ sterilized milk, modified milk or other kind of sterilized milk
- คำแปลแบบฟอร์มสำหรับนมเปรี้ยว.docx
- รายชื่อขึ้นทะเบียน Thailand 2018
- น้ำผึ้ง (Honey)
- ขั้นตอนการส่งออกน้ำผึ้งไปสาธารณรัฐประชาชนจีน
- ขั้นตอนการออกน้ำผึ้ง ( Health certrtificate) นอกกลุ่ม EU
- National Food Safety Standard Honey China
- รังนก (Bird nest)
- ฮาลาล (Halal)
- ขั้นตอนการส่งออกอุตสาหกรรมอาหารฮาลาล